Cum pot verifica dacă pantofii mei sunt din piele?

Atunci când cumpărați pantofi, urmați multe criterii, dar avangarda este cu siguranță calitatea, care în această industrie este adesea echivalată cu pielea. Și în acest moment apare întrebarea, cum să-l distingem pe cel natural de cel ecologic? Citiți mai departe și veți afla răspunsul.
Cum să desfășurăm în mod independent o investigație pentru a conduce cumpărătorul unei noi perechi de pantofi la originalitatea materialului din care au fost fabricati? Există câteva lucruri care vă vor spune dacă pantofii sunt din piele naturală sau nu.


Care sunt marcajele pantofilor din piele?

Primul indiciu pe care trebuie să-l verificați este marcajele de pe etichetă. Pantofii din piele naturală au o pictogramă caracteristică . Este posibil ca producătorul să descrie pielea în scris, apoi cauta următorii termeni pe etichetă: piele autentică, reală sau pură sau legitimo cuero. Ar trebui să fiți atenți la sloganul piele artificială referitoare la piele sintetică. Acesta nu este sfârșitul, eticheta ar trebui să ia în considerare și elementele pantofului din piele, de exemplu partea superioară, interiorul sau branțul.

Cum pot verifica dacă pantofii mei sunt din piele


Vei recunoaște pantofii din piele după miros și atingere.

Pielea are un parfum unic, care nu poate fi falsificat. Oricât de ciudat ar părea, adulmecarea pantofilor este un truc dovedit pentru materialul din care sunt confecționați. Un alt test care merită supus propriilor simțuri este atingerea. Pielea naturală este grea, plăcută și moale. De asemenea, se remarcă prin rigiditate și structură specifice – poate fi neuniformă și întinsă la cusături, atunci când pielea ecologică arată la fel pe toată suprafața. În plus, puteți vedea porii caracteristici pe el. De asemenea, rețineți că materialele sintetice arată ca o țesătură peste țesătura tricotată, așa cum se poate vedea din tiv. Nu există fire care să iasă din piele naturală, dar puteți vedea urme de păr pe partea sa interioară.

Care sunt marcajele pantofilor din piele

Încălțămintea din piele – cum să o recunoaștem?

Pielea reală poate fi recunoscută și prin comportamentul său, deci puteți face câteva experimente simple. De exemplu, puneți câteva picături de apă pe suprafața sa și vedeți cum se comportă materialul. Cea naturală ar trebui să o absoarbă, în același timp ar trebui să existe urme pe ea care să dispară după uscare. Pe de altă parte, pielea sintetică nu va lăsa lichidul să treacă.

Vei recunoaște pantofii din piele după miros și atingere

Și, desigur, pielea naturală are prețul său. Este un material nobil și asta implică unele costuri. Deci, dacă pantofii din piele vi se par suspect de ieftini, este posibil să aveți de-a face cu un fals.

Încălțămintea din piele - cum să o recunoaștem
Încălțămintea din piele - cum să o recunoaștem

Comentariile sunt închise.

Navigate