Conform politicii de retur Butyjana.ro, dacă doriți să schimbați un articol, trebuie mai întâi să îl returnați și apoi să plasați o nouă comandă. Vă rugăm să atașați expedierii un formular complet de retragere, care poate fi descărcat aici. Articolele trebuie să fie nepurtate și returnate în cutia lor originală. Ar trebui să primim coletul intact. Puteți reutiliza cutia în care ați primit produsul pentru a-l sigura. Puteți returna comanda în maxim 14 zile lucrătoare de la data primirii expedierii. Asigurați-vă că cutia este fixată astfel încât să nu fie deteriorată. În caz contrar, returul poate să nu fie acceptat. Costurile de retur nu sunt rambursabile.

A PREPARA:

  • Un ambalaj stabil, de preferință cutia în care v-am trimis produsul
  • Material pentru a căptuși interiorul pachetului, cum ar fi folie cu bule sau hârtie
  • Bandă adezivă
  • Foarfece

IMPORTANT!

· Nu lipi banda adezivă pe cutia originală a producătorului (pentru încălțăminte)

· Nu lipi eticheta cu adresa direct pe cutia producătorului (pentru încălțăminte)

 

Adresa pentru returnarea produselor:

Paxy – Butyjana

Ogorului 3G (depozit FAN Courier)

410554 Oradea

ROMANIA

e-mail: info@butyjana.ro

 

 

 

obuwie biegowe sklep onlineobuwie biegowe sklep rzeszównike rzeszów

 

Nu îți poți urmări coletul?
Dacă starea comenzii dumneavoastră nu s-a schimbat timp de 5 zile lucrătoare și compania de livrare nu v-a contactat, vă rugăm să ne anunțați și vom contacta transportatorul pentru a vă găsi coletul.

 

Cum vei primi rambursarea?
În funcție de modalitatea de plată pe care ai ales-o, vei primi rambursare în același mod. Dacă ai plătit comanda prin ramburs sau prin transfer tradițional, rambursarea se va face în contul bancar indicat în Formularul de returnare. Dacă ai efectuat plata prin PayPal, PayU sau un voucher special, banii vor fi rambursați prin intermediul acestor servicii.