Conform regulamentului magazinului Butyjana.ro, dacă dorești să schimbi un produs cu altul, trebuie mai întâi să returnezi produsul și apoi să efectuezi o altă achiziție. Ține minte că numai produsele care nu au urme de utilizare și returnate în ambalajul original pot fi returnate. Atașează coletului formularul aferent renunțării la contract, pe care îl poți descărca aici. Poți efectua returul în termen de până la 14 zile lucrătoare de la data livrării comenzii.

Pentru ca coletul să ajungă intact, împachetează-l într-o cutie sau folie de curierat. Ține minte că procesul de returnare se poate prelungi dacă coletele ajung deteriorate . Pentru a-l împacheta, urmează sfaturile de mai jos.

 

PREGĂTEȘTE:

· Un ambalaj stabil, de preferință cutia în care v-am trimis produsul

· Material pentru căptușirea interiorului ambalajului, de ex. Hârtie sau folie cu bule

· Bandă adezivă

· Foarfece

 

IMPORTANT!

· Nu lipi banda adezivă pe cutia originală a producătorului (pentru încălțăminte)

· Nu lipi eticheta cu adresa direct pe cutia producătorului (pentru încălțăminte)

 

Adresa pentru returnarea produselor:
Butyjana sp. z o.o.
Zarzecze 65
36-041 Boguchwała
POLSKA

e-mail: info@butyjana.ro

sau la adresa:

TCE FULFILLMENT SRL, Strada Drumul Sabareni nr 26, Sector 6 Bucuresti.

 

obuwie biegowe sklep onlineobuwie biegowe sklep rzeszównike rzeszów

 

Nu îți poți urmări coletul?
Dacă statutul de livrare nu s-a schimbat în 5 zile lucrătoare și compania de curierat nu te-a contactat, te rugăm să ne anunți. În acest fel, vom putea verifica rapid unde se află coletul și, dacă este necesar, să îl căutăm.

 

Cum vei primi rambursarea?
În funcție de modalitatea de plată pe care ai ales-o, vei primi rambursare în același mod. Dacă ai plătit comanda prin ramburs sau prin transfer tradițional, rambursarea se va face în contul bancar indicat în Formularul de returnare. Dacă ai efectuat plata prin PayPal, PayU sau un voucher special, banii vor fi rambursați prin intermediul acestor servicii.